Se Pilou Asbæk i ny Game of Thrones-trailer

Den amerikanske hitserie "Game of Thrones" har gennem tiden fået millioner af tv-seere verden over til at sidde på den yderste del af sofakanten, når den dramatiske og eventyrlige handling flere gange har taget uforudsete drejninger.

Nu får endnu en dansk skuespiller mulighed for at sætte sit præg på den populære serie, når den sjette sæson rammer skærmen. Danske Pilou Asbæk er nemlig en del af sæsonens rollebesætning, når han spiller den berygtede pirat Euron Greyjoy, der er onkel til karakteren Theon Greyjoy.

I forbindelse med premieren på sæsonen har HBO, der er producenten bag serien, offentliggjort en ny trailer, hvor man, hvis man kigger godt efter, kan få et kort glimt af den danske skuespiller ved at spole frem til minut 01.09.

Pilou Asbæk er dog ikke den eneste dansker, der har medvirket i "Game of Thrones". Nikolaj Coster-Waldau har i flere sæsoner prydet skærmen med sit skuespil gennem en af seriens bærende roller, nemlig Jaime Lannister. Ud over Nikolaj Coster-Waldau har danske skuespillere som Birgitte Hjort Sørensen og Dar Salim også optrådt i serien.

Sjette sæson af hitserien "Game of Thrones" bliver sendt på HBO Nordic fra 25. april.

Se hele traileren til den nye sæson af "Game of Thrones": https://www.youtube.com/watch?v=CuH3tJPiP-U

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip