Se stjernernes vilde fest på slottet

Der blev hverken sparet på dekorationer, festlige outfits eller kendisser på gæstelisten, da tv-baronessen Caroline Fleming i weekenden fejrede sin 40-års fødselsdag på Valdemars Slot.

Ved et udendørs krebsegilde fredag kunne blandt andre Caroline Flemings tidligere kolleger, fra hendes tid som vært på tv-programmet "Danmarks næste topmodel", hygge sig ved bordet.

Uffe Buchard, Jesper Thomsen, Jaqueline Friis-Mikkelsen var samlet og også modedronningen Eva Kruse havde taget plads ved bordet på et billede stjerneproduceren Remee har lagt op på Instagram. Modellen Oliver Bjerrehuus var også blandt gæsterne ved det svenske krebsegilde.

Lørdag blev festlighederne skruet en tak i vejret, da den tidligere baronesse bød inden for til gallamiddag på Valdemars Slot. Der var eventyrtema på menuen, og Caroline Fleming selv var trukket i alfevinger og et perlebesat diadem.

- To prinsesser på slottet. Tillykke med de 40 år Caroline, skrev Remee til et billede på Instagram, hvor Caroline Fleming holder hans nyfødte datter.

Også Remees kæreste og mor til deres lille datter, modellen Mathilde Gøhler, var trukket i en lang sort blondekjole for at deltage i festlighederne. Kendisparrets få uger gamle datter har altså fået en ganske glamourøs start på selskabslivet.

Blandt glitterkjoler, kostumer og englevinger kunne de mange festklædte gæster nyde festen i de overdådige omgivelser i festsalen på Valdemars Slot.

Se stjernerne til krebsegilde her: https://instagram.com/p/7zjCs_x6uo/?taken-by=remeejackman

Og gallafesten her: https://instagram.com/p/71BoxYPAdy/?taken-by=mathildegoehler

Se Caroline Fleming gøre sig klar her: https://instagram.com/p/70gQEKvGK_/?taken-by=carolineflemingofficial

Baronessens outfit her: https://instagram.com/p/71WQmnx6ii/?taken-by=remeejackman

Og Mathilde Gøhlers her: https://instagram.com/p/70_vc3vAZl/?taken-by=mathildegoehler

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip