SE Touren gav over en halv million kroner til Red Barnet

 

SE (Syd Energi) overrakte i går eftermiddag en check på 523.179 kroner til Red Barnet. Pengene, som er samlet ind på årets SE Touren, går ubeskåret til Red Barnets oplevelsesklubber og sommerlejre for udsatte børn i Syd– og Sønderjylland.

 

Det var med julelys i øjnene for både SE og Red Barnet, da Mimi Stilling Jakobsen i dag fik overrakt en check fra SEs administrerende direktør, Niels Duedahl. Indsamlingen under årets SE Touren er gået langt bedre end forventet, hvor de estimerede indsamlingsbeløb lå på 200.000 kroner.

 

Resultatet over Niels Duedahls vildeste fantasier:

 

- Da vi startede SE Touren, var der ingen, der havde turdet håbe på, at vi kunne samle så mange penge sammen til Red Barnet. Jeg er taknemlig over alle dem, der har været med til at bakke op om Touren og det gode formål – vores sponsorer, private donationer og ikke mindst de deltagende cykelister og deres store entusiasme.

 

Også generalsekretær i Red Barnet, Mimi Stilling Jakobsen, var glad for de mange penge:

 

- Da jeg fik checken i hånden, kunne jeg næsten ikke tro mine egne øjne. Vi er dybt beærede over, at SE Touren har gjort det muligt for Red Barnet at arbejde endnu mere for oplevelsesklubberne og sommerlejrene, og med beløbet kan vi gøre en kæmpe forskel for Syd- og Sønderjyllands børn og unge, som har brug for os.

 

Om SE Touren

 

SE Touren er et årligt tilbagevendende cykelløb i Syd – og Sønderjylland, som i år for første gang er blevet afholdt. Fra 31. august til 2. september tilbagelagde 150 ryttere 510 km fordelt på 3 etaper med en masse sublime kultur- og naturoplevelser, samt en række besøg hos markante virksomheder og kulturinstitutioner i regionen. SE Touren er et af de eneste etape-cykelløb for motionister i Danmark og overskuddet går ubeskåret til Red Barnets oplevelsesklubber.

 

Billedtekst: På billedet ses fra venstre: Peter Orry, chefredaktør og direktør JydskeVestkysten, Mimi Stilling Jakobsen generalsekretær for Red Barnet sammen med børnene Sigrid og Gustav og yderst til højre adm. direktør for SE Niels Duedahl.

 

 

 

 

Dagens Gossip