Se video: Denne hjort ville ikke fotograferes

Det er sjældent man hører om hjorte med primadonna nykker. Men her er beviset på at de findes.

Denne unge hjort havde i hvert fald ikke tænkt sig at stå model foran fotografens linse. I stedet slog den bogstavelig talt panden mod manden, som ikke kunne gøre andet end krumme sig sammen og håbe på, at det store dyr blev træt af legen.

Den utrolige video er optaget den 20. oktober i Cataloochee Valley ved Great Smoky Mountains National Park i Tennesseee.

LÆS OGSÅ: Se video: Elg fanget i havetrampolin

Her havde fotografen sat sig med god afstand til hjortene i håb om at få et par gode billeder på en smuk efterårsmorgen ved solopgang. Men en ung hjort havde åbenbart ikke lyst til at sige "appelsiin" og besluttede i stedet at lave ballade.

Fotografen Vince M. Camiolo stod ved siden af og optog hele sceancen, hvor hjorten gik hårdere og hårdere til den siddende mand.

Fotografen, som hjorten udfordrede til duel, fortæller selv om oplevelsen:

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Jeg tænkte at de ville provokere ham mere, hvis jeg stod op, og det ville også gøre mig mere sårbar for hans gevir. Men fordi jeg holdt hovedet nede for at beskytte mit ansigt, tror jeg, at jeg signalerede til han, at jeg gerne ville kæmpe. Jeg var bekymret til at starte med, man da han begyndte at bakke og pruste af mig, blev jeg bange og pisse vred, fortæller fotografen, hvis navn ikke er offentliggjort på YouTube.

Heldigvis lykkedes det fotografen at komme væk fra den nærgående elg.

- I det mindste er jeg glad for, at han troede, jeg var en buk og ikke en ko, konstaterer han.

Se hjort og fotograf duellere herunder: 

 

Dagens Gossip