Se video: Her falder otte ikoniske biler gennem hul i gulvet

Et ni meter dybt hul har opslugt otte værdifulde amerikanerbiler, som stod udstillet på National Corvette Museum i Kentucky.

Det var klokken 5.40 natten til torsdag, at gulvet pludselig åbnede sig under det ene udstillingsrum, hvor 30 ikoniske Corvetter stod placeret. Otte af dem forsvandt ned i jordfaldshullet.

Blandt museets ødelagte biler er en sort Corvette fra 1962, En  PPG Pace Car fra 1984, en hvid 1 Millionth Corvette 1992, en rubinrød 40. jubilæums Corvette fra 1993, en Mallett Hammer Z06 Corvette fra 2001 and en hvid 1.5 Millionth Corvette fra 2009.

LÆS OGSÅ: Vildt! Her smadrer kæmpe rullesten vingård

To biler udlånt af General Motors, en ZR-1 Spyder fra 1993 og en ZR1 'Blue Devil' fra 2009, er også blandt bilerne i hullet.

Museet har endnu ikke opgjort, hvad skaderne løber op i. Men museumsdirektør Wendell Strode siger til New York Daily News, at der er tale om et "betragteligt beløb".

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Man er endnu ikke begyndt at løfte de dyre biler op af det dybe hul. Først skal bygningsingeniører fastslå, om der er risiko for, at mere af gulvet og bygningen falder sammen.

Se overvågningsvideoen som viser, hvordan jordfaldshullet opsluger de dyre biler, herunder: 

 

Dagens Gossip