Se video: Ni kom lettere til skade under cirkustelt-kollaps

Sammenstyrtningen skete under en privat forestilling i Cirkus Arena for energiselskabet SEAS NWE, og politiet oplyser, at »ni personer meldes tilskadekomne i lettere grad og er indbragt til skadestuerne i Holbæk, Slagelse og Køge«.

Meldingen fra politiet var tidligere, at først fem og så otte personer var kommet til skade, hvoraf en af dem var kommet alvorligt til skade. Men oplysningen om, at en person var blevet fløjet til Rigshospitalet i lægehelikopter på grund af alvorligere kvæstelser, har politiet efterfølgende afkræftet. Ifølge de seneste oplysninger er lægehelikopteren ikke blevet benyttet, eftersom redningsmandskabet ydede assistance på stedet.

Politiet frygtede også tidligere på eftermiddagen, at flere hundrede mennesker var fanget under cirkusteltets dug, men oplyser nu, at man har undersøgt teltet, og at alle tilskuere er reddet ud.

Området uden for Melby syd for Kalundborg, hvor cirkusteltet var slået op, er afspærret.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

Politiet blev alarmeret cirka klokken 15 fredag eftermiddag, om at Cirkus Arenas telt var styrtet sammen under et elefantshow. Sammenstyrtningen fik politiet til at slå storalarm og sende »al disponibel personel« til området.

Arbejdstilsynet og politiets tekniske afdeling er tilkaldt for at foretage teknisk undersøgelse af cirkusteltet.

Musiker og lydtekniker Steffen van Norde var til stede under forestillingen. Få minutter efter at teltet styrtede sammen over de cirka 500 gæster og ansatte optog han en video og lagde den på Facebook med ordene: Vi er ok!

SE STEFFEN VAN NORDES VIDEO HER 

 

Dagens Gossip