Se video: Spot ny Volvo lastbil, tag et billed - og vind

Skrevet af Holger Madsen

07/03/2013

Mest læste i dag

Volvo Trucks understreger med den nye konkurrence, at de ved præcis hvordan man skaber hype omkring en ny lancering.

Volvo har i løbet af det sidste års tid sat nye standarder for, hvordan man som virksomhed kan transformere sig gennem online branding strategier.

Og efter den enorme succes omkring ’The Ballerina Stunt’ og den nye FH Serie sidste år, er man nu klar med endnu en banebrydende kampagne #paparazzi – for den nye FM Serie:

 

  !function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http\:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=2596587313626563521477442",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_2596587313626563521477442");

Volvo har sendt to trucks op mod Danmark, og på torsdag i næste uge vil den ene af lastbilerne ramme København. Dette er første mulighed for at se den nye truck, og hvis du er hurtig nok til at tage mobilen frem og tage et billede af lastbilen, deltager du i konkurrencen om at test-køre dette nye vidunder i Gothenburg i Sverige.

Det eneste du skal gøre er at uploade dit billede her.

De to trucks er sendt afsted fra det sydlige Spanien i dag og vil arbejde sig nordpå i løbet af denne og næste uge. Du kan følge med i hvor lastbilerne er på www.volvotrucks.com/paparazzi, hvor du allerede nu kan se de første billeder.

Lastbilen vil blive lanceret i Europa den 19. marts og selvom vi stadig ikke ved meget om hvilke features den nye truck får, så ved vi at styringen igen bliver en af de mest fremtrædende funktioner i form af Volvos nye ”Dynamisk Styring”.

Denne artikel er sponsoreret af Volvo.