Se video: Vil du have lov til at være kræsen med dit boligvalg?

21/05/2013 15:00

redaktion

Nyheder

Mest læste i dag

Baggrund: Lejemarkedet, især i København og Aarhus, er fuldstændig vanvittigt.

På boligportalen og andre søgesider får hver lejebolig ofte flere hundrede forespørgsler, hvilket betyder, at man ofte må ende med at nøjes med det 7., 8, måske endda 9. bedste alternativ, og på ingen måde kan tillade sig at være kræsen.

På andelsboligmarkedet er tingene helt anderledes. Her er udbuddet større end efterspørgslen, hvilket betyder at tingene i den grad går købers vej. Her kan man finde andelsboliger næsten alle steder, og som regel til færre penge om måneden end en lejebolig, fordi ingen skal tjene penge på din husleje.

Hvis man søger den helt perfekte studie- eller førstegangsbolig, og ikke er tilfreds med en fuldstændig tilfældig lejlighed, er en andelsbolig ofte et lækkert alternativ i forhold til lejelejligheder.

Her kan man få lov til at besøge lejligheden, se om den er værdig til ens drømme, uden man er tvunget til at gå på kompromis. Det vil f.eks. være oplagt at bruge en søndag formiddag på at undersøge et par forskellige andelsboliger.

Og i forhold til økonomien, så tilbyder Arbejdernes Landsbank en komplet gennemgang af alle foreningers økonomi, så man har sit på det rene, hvis man falder for en af de besøgte.

 

!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http\:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=4886587313687375311492368",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_4886587313687375311492368");Denne artikel er sponsoreret indhold.