Se videoen: Her ryger Gustav på røven i sin julebrandert

December er over os og dermed højsæsonen for julefrokoster med tilhørende snapsebranderter. Således også i reality-land.

Og noget tyder på, at reality-stjernen, Gustav Salinas, lørdag fik markeret højtids-måneden med en både sjov og beruset en af slagsen med tilhørende selskabslege.

SE OGSÅ: Her babber Gustav på julemandens stok

Den 23-årige 'For lækker til KBH'-kendis lagde søndag en video på sin Facebook-profil. Og her kan man se, hvorfor stoledans kan være en tvivlsom idé, hvis det sker efter indtagelse af alkoholiske væsker.

- Havde virkelig verdens bedste julefrokost i går, leger aldrig mere stole leg! Har så ondt i kroppen i dag!!!, skriver han.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Og de ømme lemmer har en naturlig forklaring. Gustav endte på gulvet sammen med blandt andre den tidligere 'For lækker til Love'-single, Melanie.

SE VIDEOEN HER:
 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Opslag af Gustav Andersen Salinas (officiel fanside).

 

 

Dagens Gossip