Se videoen: Rockband og Björn Borg i samarbejde

Undie rock kalder man det. En sammenskriving af det nye svenske rockband Bad Mans Jam, og så undertøjsbrandet Björn Borg.

Nu har det båret frugt i form af denne spritnye video "I'm so happy".

Det hele startede, da det ubeksrevne rockband spillede under et af Björn Borgs modeshows. Og så begyndte sammensmeltningen, og drengene fik godt hjælp fra det kendte undertøjsfirma.

. Bad Mans Jam er fantastiske, og vi elsker der passion og energi. Det er et super nummer, og det tror vi fansene er enige i. Det fede for os ville være, at de med vores hjælp nu går ud og får en pladekontrakt, siger David Walegren, der er Social Media Manager hos Björn Borg.

Meningen med samarbejdet er nemlig, at få Bad Mans Jam ud til et større publikum - men vurder selv videoen og nummeret her:

 

 
!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=("https:"==document.location.protocol?"http://player-services.goviral-content.com".replace(/^http\:/,"https:"):"http://player-services.goviral-content.com")+"/embed-code/index/find?placementVersionId=2716587313589512901469328",d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,"script","gv_script_2716587313589512901469328");

 

Dagens Gossip