Se videoen: Sangerinde styrter på scenen

Tårnhøje og sylespidse stiletter har endnu en gang bragt Demi Lovato på katastrofekurs.

Torsdag den 7. april optrådte den 23-årige sangerinde til en koncert foran 16.000 studerende i anledning af den amerikanske We Day, men da sangstjernen selvsikkert gik ned langs scenen for at præsentere en taler på podiet, snublede hun i sine høje hæle og faldt pladask på scenen.

Sangerinden er efterhånden notorisk kendt for at vrikke om under sine optrædener, men i stedet for at ømme sig, grinede sangerinden og løftede armene i vejret til stor begejstring for det fremmødte publikum og signalerede, at hun var helt okay trods faldet.

Tidligere har den forhenværende X Factor-dommer fortalt Ritzau Fokus, hvordan hun har kæmpet med usikkerhed på scenen. Det har hun i dag vendt til noget positivt, og derfor tager sangerinden det meste med et smil.

- Jeg vil være den bedste version af mig selv. Derfor har jeg også kæmpet hårdt det seneste år. Den selvtillid, som jeg altid har haft indeni mig, har været gemt væk under min usikkerhed. Nu har jeg endelig fundet den frem, sagde hun i september måned sidste år.

- Ofte skal stærke kvinder og kvinder i høje stillinger også høre for at være selvsikre. Men hvad er der galt med at være selvsikker?, spurgte hun retorisk.

Se videoen med faldet her: https://www.youtube.com/watch?v=IHfoabYT-vA

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip