Sejlivet kineser ekspederer Viktor Axelsen ud

19/06/2014

Det endte med et skuffende nederlag i tre sæt for Viktor Axelsen i anden runde ved Super Series Premier-turneringen Indonesia Open.

Den danske badmintonspiller var ellers tæt på at få has på den kinesiske modstander Yuekun Chen, men tabte et tæt tredje sæt med 18-21 efter næsten en times spil.

I første sæt fulgtes de to duellanter ad frem til stillingen 11-11, men så trak Yuekun Chen fra og kom foran 19-15. Trods et par reduceringer tabte Viktor Axelsen sættet med 17-21.

I andet sæt var Viktor Axelsen ovenpå og stak af sted fra 7-7 til en 14-7-føring, og så var der ikke mere spænding i det sæt, som blev vundet med hele 21-11.

Det var helt lige i tredje sæt, hvor parterne skiftedes til at komme foran med et enkelt point. Men ved stillingen 13-13 gik det galt for Viktor Axelsen, som tabte fem point i træk.

Det var afgørende for kampen, for selv om danskeren kæmpede sig lidt tilbage, så var det ikke muligt at indhente et så markant forspring i slutfasen.

Den andenseedede damedouble Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl gik problemfrit videre til tredje runde med en sejr på 21-12, 21-15 over sydkoreanerne Hae Won Yoo og A Ra Ko.