Sejlivet kineser ekspederer Viktor Axelsen ud

Det endte med et skuffende nederlag i tre sæt for Viktor Axelsen i anden runde ved Super Series Premier-turneringen Indonesia Open.

Den danske badmintonspiller var ellers tæt på at få has på den kinesiske modstander Yuekun Chen, men tabte et tæt tredje sæt med 18-21 efter næsten en times spil.

I første sæt fulgtes de to duellanter ad frem til stillingen 11-11, men så trak Yuekun Chen fra og kom foran 19-15. Trods et par reduceringer tabte Viktor Axelsen sættet med 17-21.

I andet sæt var Viktor Axelsen ovenpå og stak af sted fra 7-7 til en 14-7-føring, og så var der ikke mere spænding i det sæt, som blev vundet med hele 21-11.

Det var helt lige i tredje sæt, hvor parterne skiftedes til at komme foran med et enkelt point. Men ved stillingen 13-13 gik det galt for Viktor Axelsen, som tabte fem point i træk.

Det var afgørende for kampen, for selv om danskeren kæmpede sig lidt tilbage, så var det ikke muligt at indhente et så markant forspring i slutfasen.

Den andenseedede damedouble Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl gik problemfrit videre til tredje runde med en sejr på 21-12, 21-15 over sydkoreanerne Hae Won Yoo og A Ra Ko.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip