Sejr til Bolt - men langt fra topformen

Der er fortsat et stykke vej, før verdens bedste sprinter, Usain Bolt, rammer topformen. Lørdag stillede han op i 200 meter-distancen ved Diamond League-stævnet i New York, og her vandt jamaicaneren uden at imponere.

- Jeg er ikke ovenud lykke. De første 100 meter var dårlige - virkelig dårlige. Jeg havde det som om, jeg ingen vegne kom. Jeg aner ikke, hvad der skete.

- Efter 150 meter forsøgte jeg at lukke ned, men da så jeg Zharnel ude til venstre, og jeg blev nødt til at give mig igen, siger Usain Bolt.

Usain Bolt leverede en tid på 20,29 sekunder i sit første løb i New York siden 2008, hvor han satte verdensrekord på 100 meter for første gang.

Usain Bolt har verdensrekorden på 100-meter i tiden 9,58 sekunder, og han ejer også verdensrekorden på 200 meter med tiden 19,19 sekunder.

Begge rekorder er sat i 2009, og Usain Bolt har tidligere forklaret, at han forsøger at ramme topformen til VM i atletik i Beijing til august, efter at han har været ude i lang tid på grund af en skade.

I den periode har amerikanske Justin Gatlin i stedet imponeret, og amerikaneren har i denne sæson løbet sin bedste tid på 100 meter med tiden 9,74 sekunder.

Ved lørdagens stævne i New York sejrede Bolt foran Zharnel Hughes fra Anguilla, der løb i tiden 20,32 sekunder, mens landsmanden fra Jamaica Julian Forte tog tredjepladsen med tiden 20,46 sekunder.

/ritzau/

 

Dagens Gossip