Sejt eller ondt? Kvinde nægter tykke børn halloween-slik

I dag er det halloween, og i USA betyder det masser af slik til børnene, der går fra dør til dør i deres nabolag for at vise deres udklædning - og ikke mindst for at fylde bæreposer med slik.

Men det gør en kvinde fra North Dakota nu oprør mod. Hun fortæller den lokale radiostation om det brev, hun giver de tykke børn med hjem i stedet for slik. Det skriver metro.co.uk.

- Dit barn er efter min mening moderat overvægtig og burde ikke indtage sukker og godter i det omfang, som nogle børn indtager i halloween-tiden, lyder det blandt andet i brevet.

Læs også: Google fejrer halloween med heks og trylledrik

Kvinden, der blot giver sig til kende med fornavn, Cheryl, mener, at det er uansvarligt at lade børnene spise så meget slik, bare fordi det er halloween. Normalvægtige børn får dog godter, når de banker på hendes dør.

- Mit håb er, at du som forælder vil blive bedre til at rationere slikket denne halloween og ikke lade dit barn fortsætte disse usunde spisevaner, slutter brevet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Brevet har forarget mange, ikke mindst psykologen Katie Gordon, som mener, at det kan skade børnene mere, end det gavner. I værste fald mener hun, at de mest sårbare børn kan udvikle en spiseforstyrrelse. Katie Gordon mener desuden, at tykke børn ikke nødvendigvis er usunde børn.

Hvad mener du? Er børns slikhysteri gået amok, eller er det ok med mere sødt, når det er halloween? Læs brevet herunder og deltag i debatten.

 

Dagens Gossip