Seks arresteret for matchfixing i England

Flere personer blev torsdag aften trukket ind i en matchfixingsag i engelsk fodbold. To mænd er nu sigtet i sagen, mens en syvende mand er blevet arresteret.

Det oplyser britisk politis specialenhed NCA, National Crime Agency.

Onsdag var seks personer anholdt i sagen, hvor NCA sagde følgende:

- Operationens fokus er et tilsyneladende ulovligt, internationalt spillesyndikat, sagde en NCA-talsmand ifølge Sky Sports.

NCA arbejder sammen med blandt andre det engelske fodboldforbund (FA) om det videre forløb.

Arrestationerne kommer efter en undersøgelse, avisen Daily Telegraph har lavet mod spillefirmaer i Asien, som går efter kampe i Storbritannien.

NCA oplyser torsdag aften, at de sigtede personer er Chann Sankaran, en 33-årig mand fra Singapore, og Krishna Sanjey Ganeshan, der 43 år, og som har både britisk og singaporeansk statsborgerskab.

Avisen Daily Telegraph har fremlagt dokumentation for, at en asiatisk bagmand korrekt forudser resultatet af tre kampe, som et bestemt hold er involveret i.

Han fortæller reportere, at han kan fixe kampes resultat for et beløb, som begynder ved 50.000 engelske pund - godt og vel 450.000 kroner.

Det menes ikke, at Premier League-klubberne er involveret, men på grund af det videre arbejde vil myndighederne ikke afsløre klubbernes navne.

/ritzau/

 

Dagens Gossip