Seks grunde til, at kvinder, der elsker hunde, er de bedste hustruer

Normalt spørger en mand ikke som det første på en date: Er du vild med hunde? Men måske han burde. 

For der er stribevis af fordele ved kvinder, der har en eller flere hunde eller bare er helt skudt i de firbenede dyr.

Your Tango har samlet en liste af særlige kendetegn ved kvinder, der er glad for hunde:

1. De løber ikke fra ansvar. At have en hund er en forpligtigelse for livet, og det ved hundeelskere, og derfor løber de heller ikke fra deres ansvar og forpligtigelser i parforholdet.

2. De kan bruge en bold. Disse kvinder forstår at kaste med en bold. Det er svært ikke at holde af kvinder, der kan sende en bold afsted med kraft og præcision.

3. De er gode til at dele. De er vant til at dele mad og seng med deres hund. Og disse kvinder vil sikkert gøre det samme overfor mænd, også selvom de ikke kan lave de våde hundeøjne.

4. De går ikke op i småting. Når man har hund er man vant til lidt af hvert: fx sko, der forsvinder, og dukker op igen i en sørgelig tilstand. Og alligevel elsker kvinderne deres hunde. Så der er god chance for at mænd kan blive tilgivet på samme måde, når de har lavet små brølere.

5. De er legesyge af natur. Disse kvinder er ikke bange for at rulle rundt i sneen eller at få græs på knæene, så længe de har det sjovt med deres hund. Denne kvalitet kan sikkert også ses i soveværelset.

6. De har træning i at være mødre. Uanset hvor længe disse kvinder har haft deres hund/hunde, så er de tæt forbundet med dem og vil gøre alt for at hjælpe og give omsorg til dem. De forstår at påtage sig mor-rollen. Så mon ikke også de bliver gode mødre for jeres kommende børn.  

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: