Seks heftige biler med over 400 HK

Mercedes CL 65 – 612 HK

Det her er en rigtig kraftkarl! Klassens største og mest kraftfulde Mercedes, der som alle topmodeller hos Mercedes, er behørigt udstyret fra AMG. Det giver bilens motor med 12 cylindre saft og kraft nok til at yde 612 hk ved et moment på lige knap 1.000 Nm.

Med kun 4,4 sekunder om at nå 100 km/t, kan den stort set følge trop med superbilers acceleration som fx Lamborghini Gallardo eller Ferrari F430.

Se mere om bilen her.

Ferrari F12 Berlinetta – 740 HK

En bil er fra allerøverste hylde. Ferrari F12 Berlinetta er en superbil og en af de hurtigste og kraftigste biler, der er til salg på dansk jord.  Udover at bilens motor gemmer på ufattelige 740 HK, accelererer den lige så kvikt som de vildeste superbikes, og kan med sine 340 km/t teoretisk set give den hurtigste af de tohjulede baghjul.

Her kan du læse mere om bilen.

Toyota Supra turbo targa- 645 HK

Er hverdagsbilerne Avensis, Corolla og Aygo for kedelige og fornuftige, kan du overveje Supra, der er Toyotas pendant til alverdens racere. Her ses den i en modificeret turbo-udgave med en fordobling i antallet af hestekræfter og en alenlang liste af medfølgende ekstraudstyr.

Se bilen og det medfølgende udstyr her.

BMW M6 2013 – 580 HK

M står for motorsport, og det er et passende efternavn til denne vogn, der mænger sig blandt de kraftigste BMW’er på markedet. Bilen har næsten dobbelt så mange hestekræfter som en Porsche Boxster i tilsvarende årgang, og fjerner man begrænsningen, tangerer M6 flere superbiler med en fart på omkring 300 km/t.

Læs mere om den voldsomme BMW her.

Cadillac CTS-V 6,2 V8 – 564 HK

Det er da en familiebil! Sådan fristes man til at sige om Cadillac CTS-V, hvor der både er rigelig plads til børn på bagsædet og oppakning til kør-selv-ferien i det store bagagerum.

Læs også: Grøn bliver den nye moderigtige bilfarve

Til gengæld vil alverdens Ford Mondeo’er eller Kia Ceed ikke tilnærmelsesvis kunne følge med, når først den otte cylindrede supercharged motor begynder at bide fra sig. 0-100 klarer den på blot fire sekunder, og den når en topfart ved 288 km/t.

Læs mere om bilen her.

Alfa Romeo 8c competizione- 450 HK

Udseendet fejler oftest ikke noget, når Alfa Romeo lancerer nye modeller, og det er heller ikke tilfældet her. Alfa Romeo 8C hører til blandt de sjældne fra producenten og findes faktisk kun i 500 eksemplarer.

Læs også: BilBasen tester myter

Bilens mange kurver og bølger giver den et iøjefaldende design, men den kan også være med, når det som her handler om kræfter under motorhjelmen. Her mestrer bilen 444 hestekræfter ved et moment på 480 N.m og en topfart på 298 km/t.

Se mere om bilen her.

Du kan læse mere om biler hos Bilbasen.dk.

 

Dagens Gossip