Seks på stribe: Nedturen fortsætter for Hamburger SV

Panderynkerne blev et par millimeter dybere i og omkring bundesligaklubben Hamburger SV lørdag aften, hvor holdet tabte 0-3 til Hertha Berlin.

Det var ikke blot holdets tredje 0-3-nederlag på stribe, det var også sjette gang i træk, at HSV forlod banen som taber i ligaen.

Det er aldrig før sket i klubbens historie, ligesom holdet heller aldrig har prøvet at rykke ned. Men det kan sagtens blive tilfældet, hvis ikke der sker noget drastisk inden sæsonens udgang.

Berlinernes Adrian Ramos agerede bøddel for Hertha Berlin. Først brændte han godt nok et straffespark, men colombianeren serverede det efterfølgende hjørnespark for holdkammeraten Sami Allagui, der bragte gæsterne foran 1-0 efter et kvarter.

Og senere i første halvleg lynede Ramos to gange, og dermed blev der for femte gang i træk blev scoret tre gange mod HSV.

Det krævede mirakel indtrådte aldrig i anden halvleg, og Hamburger SV ligger dermed fortsat på næstsidstepladsen, to point under nedrykningsstregen.

Holdet går nu ind i en uge, der for alvor får betydning for holdets forår.

På onsdag gælder det kvartfinalen i DFB-pokalturneringen mod selveste Bayern München, og lørdag er der så dømt kælderduel mod bundproppen Braunschweig.

Taber nordtyskerne begge kampe, bliver det i endnu højere grad op ad bakke resten af sæsonen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip