Seks personer anholdt for omfattende handel med narkotika

Seks personer i alderen 19 til 30 år blev i formiddag anholdt af Fyns Politi i forbindelse med længere tids efterforskning i en sag om omfattende handel med narkotika. Fem af de seks personer er blevet anholdt i Odense-bydelen Vollsmose.

Ud over de seks anholdte er yderligere en person sigtet i sagen. Personen sidder i forvejen varetægtsfængslet i forbindelse med en anden sag.

Anklagemyndigheden ved Fyns Politi vil begære de anholdte fremstillet i grundlovsforhør i morgen med krav om varetægtsfængsling.

- Der er tale om en meget omfattende sag, og vi kan ikke afvise, at der kan komme flere anholdelser.  Vi har derfor anmodet om, at grundlovsforhørene bliver afholdt for dobbeltlukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning. Det betyder, at hverken de sigtedes navne eller selve sigtelserne kommer til offentlighedens kendskab. Det er efter vores vurdering nødvendigt i denne sag, siger politikommissær og efterforskningsleder Thomas Anderskov fra Fyns Politi.

I forbindelse med anholdelserne har politiet foretaget ransagninger flere steder i landet – blandt andet på ni adresser i Vollsmose. Derfor har Fyns Politi i forbindelse med aktionen samarbejdet med andre politikredse.

- Fyns Politi har hele tiden stort fokus på den kriminalitet, der foregår blandt en lille kerne af beboerne i Vollsmose. Anholdelserne i denne sag har været længe undervejs og de er resultatet af en omfattende efterforskning. Der er tale om en målrettet indsats i forbindelse med vores arbejde med at komme kriminaliteten i særligt udsatte boligområder til livs,  siger chefpolitiinspektør John Jacobsen.

 

 

Dagens Gossip