Seks tegn på, han bliver en god far

Det kan godt være, at vi kvinder ikke vil indrømme det, men når vi vælger partnere, går vi efter en mand, der vil være en god og kærlig far - hvad enten vi allerede har børn eller drømmer om det.

Et stort hjerte og en god portion tålmodighed er altid at foretrække hos prinsen på den hvide hest, men ifølge det amerikanske husmodersite Goodhousekeeping.com er der flere ting, der er afgørende for, hvilken far din udkårne bliver.

Læs også: Slut med tvangsfodring og tårer ved bordet: Sådan får du din baby til at spise med et smil

1. Han hjælper med husholdningen. Det er et stort plus, hvis han helt frivilligt laver aftensmad eller lægger vasketøj sammen, så vil han formentlig også være typen, der påtager sig at bade børnene og tager del i andre praktiske opgaver med børnene. Jo mere han hjælper nu, jo mere hjælpsom og omsorgsfuld vil han sikkert blive, når der kommer små størrelser.

2. Han er god i pressede situationer. Er han typen, der bevarer overblikket og tager det cool, når virkeligheden banker på, og tingene ikke går som ventet. Hvis ja, så klarer han helt sikkert også en skrigende baby midt om natten.

3. Han tager ikke livet alt for alvorligt. Måske kan du ikke altid se det sjove i, at din mand har en fjollet og legesyg side, men det vil gøre ham til en sjov far, som ikke er bleg for at pludre på babysprog og lave sjove fantasilege, som vil få baby til at hvine af grin.

Læs ogsåDe 5 værste fejl papforældre kan lave

4. Han er opmærksom på dine behov. Når du er stresset, er han ikke sen til at sende dig til massøren eller lade dig tage en aften ude med veninderne. Hvis han kan sætte dine behov før sine egne, gør han sikkert også det samme med børnene.

5. Han har hjertet på det rette sted. Den perfekte mand findes ikke, men hvis han er kærlig og betænksom, bliver han også en skøn far, der tager dig og børnene med storm.

6. Han vil gerne være en god far. Hvis han oprigtigt giver udtryk for ønsker om at være en god far for sine børn, så er du rigtig heldig. Ikke mindst fordi du så er nogenlunde sikker på, at han vil tage far-rollen alvorligt og gøre sit bedste. Og når det så sker, når I har fået børn, så vil det smelte dit hjerte.   

 

Dagens Gossip