Seks tidspunkter, hvor du bør kræve sex

Måske spekulerer du allerede i at få dækket dine elskovsbehov på de bedst mulige tidspunkter, så du får det maximale ud af de anstrengende nydelser.

Hvis ikke du kender de gyldne tidspunkter, får du her et indblik i de mest fordelagtige perioder at vimse rundt i det frække undertøj og sende hede blikke til din udkårne.

Følgende liste er lavet af det amerikanske onlinemagasin Prevention.

Læs også: 3 fejl kvinder begår, når de knalder 

1. Før en stor præstation. Der er dokumentation for at sex beroliger dig, sænker dit blodtryk og reducerer stress, så hvorfor ikke benytte dit af dette, inden du fx skal holde en tale eller til eksamen.

2. Om morgenen. Din krop er lavet til at dyrke sex om morgenen. Ikke mindst fordi testosteron- og energiniveauet er højere om morgenen, men også fordi hormonet oxytocin og morfinstofferne endorfiner udløses og holder dig og din partner godt kørende og i godt humør.

Læs ogsåNy forskning: Sex bagfra er bedst for mandens ryg

3. Hvis du føler dig sløj. Sex kan rent faktisk booste dit immunforsvar, selvom du måske ikke føler dig særlig sexet, hvis du hat feber og hovedpine.        

4. Dag 14 i din cyklus. Præcis 14 dage inde i din cyklus, vokser din klitoris sig 20 procent større, og det betyder, at det er meget nemmere at få orgasmer.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

5. Efter en dårlig dag. Har det været en lortedag med stress? Så stress ned med sex i stedet for fx alkohol. Sex løfter dit humør og reducerer stress i de kommende dage - medmindre din partner har gjort din dag til en lortedag.

6. Efter du har gjort noget skræmmende. Har du lige prøvet en farlig forlystelser, set en gyserfilm eller gjort noget, du har frygtet længe? Hvis ja, så er din krop fyldt med adrenalin, og din krop er allerede i en tilstand af ophidselse. Med andre ord tiltrækning og begær bliver forstærket efter en adrenalin-oplevelse.
 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip