Seks ting, du formentlig ikke vidste om dine bryster

Halvdelen af verdens befolkning har dem, og den anden halvdel af verdens befolkning kan næsten ikke få nok af dem. Der er tale om bryster, babser, meloner, fortrin eller jader - kært barn har mange navne. 

Men hvor godt informeret om bryster er du egentlig? Ved du fx, hvor tunge de kan være, eller hvor mange slags brystvorter, der findes? 

Læs også: Fem dårlige vaner, der giver dig hængebryster

Kvindemagasinet Cosmopolitan er på banen med stribevis af forunderlige oplysninger om kvindens fortrin. Nedenfor ses et udvalg af disse:

1. Bryster kan være en tung fornøjelse. Dine forpartier kan veje fra få hundrede gram til små ti kilo. Så nogle gange kan det næsten være på sin plads at tale om meloner. 

2. Kvinder stirrer MEGET på dine bryster. Umiddelbart skulle man tro, at det primært er mænd, der kigger på bryster, men et studie viser, at kvinder bruger meget tid på at studere andres kvinders bryster - langt mere tid end de bruger på at kigge på ansigtet.

3. Hvis du sover på maven, kan dine bryster ændre form over tid. Derfor lyder rådet, at man skal tage en pude under brysterne, så de også "sover" godt.

Læs også: Det er kun kvinder med store bryster, der forstår de her 12 irriterende problemer

4. Der er fire forskellige typer brystvorter. Det drejer sig om normale, flade, opsvulmede og indadvendte brystervorter.

5. Ekstra brystvorter er ikke ualmindeligt. 6 procent af alle kvinder har mere end to brystvorter.

6. Mænd, der foretrækker store bryster, er mindre økonomisk stabile. En undersøgelse fra 2013 viser, at mænd, der er vilde med store bryster har en tendens til at tjene mindre og have lommesmerter.  

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip