Selvmål koster Chelsea nye point i titelkampen

Hjemme på Stamford Bridge er Chelsea nærmest uovervindelig, men holdets aktuelle styrke på udebane risikerer at koste klubben mesterskabet i denne sæson.

Lørdag mistede klubben vitale point for anden udekamp i træk. For to uger siden blev det til nederlag mod Aston Villa. Lørdag tabte holdet 0-1 ude til Crystal Palace.

Det var en til tider seværdig kamp mellem to hold, der begge ville frem på banen og skabe chancer.

For mens Chelsea kæmper om titlen, har Crystal Palace hårdt brug for point til den tætte nedrykningskamp. Det var lørdag svært at se, at sidstnævnte befinder sig i store problemer.

Crystal Palace gik optimistisk til opgaven og gjorde det svært for Chelsea. Det første mål kunne gå til begge sider, men det blev først en realitet efter 51 minutter. Endda på et selvmål.

Hårdt presset af en modstander var Chelseas John Terry så uheldig at heade bolden i eget net til 0-1.

I den resterende del af kampen angreb Chelsea for udligning, men Crystal Palace var yderst farlige, når kontramulighederne bød sig, og holdet var i flere situationer tæt på 2-0.

Chelseas nederlag betyder, at Liverpool søndag kan overtage førstepladsen i Premier League. Det kræver faktisk bare uafgjort hjemme mod Tottenham, men Liverpool gør klogt i at vinde kampen og dermed bringe sig to point foran Chelsea.

Chelsea har 69 point for 32 kampe, mens Liverpool har 68 point for 31 kampe. Manchester City har inden udekampen lørdag aften mod Arsenal 66 point for 29 kampe.

Michael Laudrups tidligere klub Swansea fik en tiltrængt sejr i bundstriden, da holdet hjemme vandt 3-0 over Norwich. I et andet bundopgør spillede West Bromwich Albion 3-3 med Cardiff.

Southampton gjorde sig bemærket ved at vinde 4-0 over Newcastle på hjemmebane.

/ritzau/

 

Dagens Gossip