Selvsikker Mourinho: Vi har ikke brug for nye spillere

Det har ikke været et sjovt efterår for de forsvarende engelske mestre fra Chelsea.

En forfærdelig start på sæsonen betyder, at London-klubben ligger på en dybt skuffende 16.-plads i Premier League med 11 point efter 12 kampe.

Alligevel mener Chelseas manager, José Mourinho, ikke, at der er behov for at hente forstærkninger til klubben, når transfervinduet åbner til januar.

- Jeg er glad for mine spillere. Jeg stoler på mine spillere, siger Mourinho.

- Jeg behøver ikke at bede klubben om at bruge en masse penge til januar. Vi blev mestre for fire måneder siden - ikke for ti år siden.

Chelsea tager lørdag imod Norwich i en kamp, hvor Mourinho vender tilbage til trænerbænken efter at have afsonet karantæne i kølvandet på et 0-1-nederlag til Stoke.

Og det er en selvsikker Chelsea-manager, der nu forudser en god periode.

- Vi skal spille mange kampe de næste fire måneder, og der er ingen landskampe. Vi tror virkelig på, at gode ting venter os den næste tid.

- Jeg tror, at vi kommer til at spille rigtig godt (mod Norwich, red.), og jeg tror, at vi får et godt resultat, lyder det fra den portugisiske manager.

Særligt Chelsea-profiler som Diego Costa Eden Hazard, Cesc Fabregas og John Terry har skuffet i sæsonens indledende fase, hvor Chelsea kun har vundet tre af de første 12 Premier League-kampe.

I den kommende spillerunde i Premier League bliver den franske nationalhymne afspillet umiddelbart inden alle kampe. Det sker for at mindes ofrene ved de angreb, der ramte den franske hovedstad, Paris, sidste weekend.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip