Semifinaleklar Brøndby-træner: Spiller helvedes dårligt

28/03/2015 19:59

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Det var langt fra en overbevisende præstation, der lørdag eftermiddag sendte Brøndbys fodboldkvinder i semifinalen i Champions League.

Det erkender holdets nye cheftræner, Per Nielsen.

- De her piger har simpelthen fortjent det så meget. Vi spiller en helvedes dårlig kamp i dag, men hvor er jeg stolt af dem, siger Per Nielsen til DR Sporten.

Brøndby havde vundet den første kamp mod Linköping FC på udebane med 1-0, og få minutter inde i lørdagens kamp bragte Brøndby sig foran 1-0.

Linköping lagde herefter et tungt pres, og danske Mariann Gajhede udlignede for sin svenske klub før pausen.

Hele 5000 tilskuere på Brøndby Stadion var resten af kampen vidne til svensk dominans, der dog ikke førte mål med sig. Tilskuerne får modsat spillerne stor ros af Brøndby-legenden for dagens præstation.

- Det har været helt fantastisk. Det var det, vi havde håbet på hele ugen - at de her mennesker kom og støttede tøserne. Det betyder også meget for dem (spillerne, red.), siger Per Nielsen.

Brøndby-målscorer Emma Madsen græd af glæde efter kampen.

- Alle bakker hinanden op, og forsvaret er lige så stærkt, som det var på deres hjemmebane, og så hiver vi den hjem alligevel. Det er helt vildt.

- Jeg kom til at græde også. Jeg kan ikke helt forstå det, tror jeg. Nu står vi i semifinalen, og vi var under pres i store dele af kampen. Det er helt fantastisk, siger hun til DR Sporten.

/ritzau/