Sendte lortebreve, døde rotter og kinky sex-tilbud i otte år: Nu er lokal stalker fundet

I otte år har en 59-årig mand chikaneret langelandske læserbrevsskribenter. Nu er han pågrebet og har erkendt chikanen, skriver Fyens.dk.

Det hele begyndte, da Karin Knudsen fra Humble sendte et læserbrev til den langelandske ugeavis Øboen for otte år siden. Det handlede om utilfredshed med en stank af gylle i byen.

Men hvad hun derefter skulle lugte til var meget værre.

For med posten modtog hun nu lort, døde rotter, seksuelt eksplicitte fantasier og ditto invitationer, kuponhæfter, ugeblade, dagblade, horoskoper, undertøj, fiskeudstyr fra Tyskland, sokker fra Schweiz og alskens andre ting, som hun ikke havde bestilt, der blev sendt til hendes adresse i Humble.

Læs også: ‘I boller med hinanden': Kommunen sendte frækt brev til Christian og Sigrid

Og Karin Knudsen er langt fra den eneste, for hos lokalpolitiet har de et tykt papirchartek liggende med anmeldelser af de blufærdighedskrænkende breve.

- Vi har sendt alt, han har været i berøring med, til kriminalteknisk afdeling: afføring, breve og frimærker. Der har aldrig været noget match med fingeraftryk eller dna, fortæller lokalbetjent John Arly Henriksen, der beskriver brevene som ‘virkelig kinky’. Der er  bl.a. en invitation til en sex-weekend.

Men nu kan alle modtagerne ånde lettet op. For den mangeårige stalker er netop blevet fundet og pågrebet, og det viser sig, at han er en 59-årig mand fra Svendborg-området, som abonnerer på Øboen.

Politiet var ‘af andre grunde’ på mandens adresse. Og der opdagede de tydelige tegn på, at manden var den, der stod bag års-chikane af læserbrevsskribenterne, fortæller lokalbetjenten.

Læs også: Klamt flugtforsøg: Butikstyv tog lort fra trussen og gned det i hovedet på vagt

Gennembruddet kom ved, at politiet for et halvt år siden sendte massiv information om chikaneposten ud til alle postbude på Sydfyn.

- Vi bad dem om at være opmærksomme på lugt af lort, kuponhæfter og mærkelig adfærd. Og for et par måneder siden var der et postbud, der anmeldte en person, som han havde set putte noget i en postkasse. Det er pågældende, vi har sigtet, siger John Arly Henriksen.

- Vi er ikke i tvivl om, at det er den rigtige person, vi har fat i. Han er nu sigtet for blufærdighedskrænkelse og stalking.

Ifølge lokalbetjenten kan manden ende med en bøde.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip