Serbien-triumf blev fejret med barhygge og jokes

De danske landsholdsspillere fejrede fredagens fornemme 3-1-sejr på udebane over Serbien i EM-kvalifikationen med en middag efterfulgt af hygge i spillerhotellets bar.

Det blev ikke nogen vild fest, selv om danskerne tog et stort skridt mod EM-slutrunden i 2016.

- Vi havde vores normale middag, og bagefter var der så frihed under eget ansvar. Men der var ikke det store at lave, siger den dobbelte målscorer Nicklas Bendtner.

Spørgsmål: Så I lavede ikke noget sjovt?

- Ikke andet end at vi fik dessert og sad og snakkede.

Anfører mod Serbien, William Kvist, bekræfter, at det gik nogenlunde roligt for sig på Hotel Crowne Plaze i Beograd, selv om spillerne først gik i seng langt ud på natten.

- Det var en forløsning for os at vinde en så betydende kamp. Hele holdet sad i baren og snakkede og hyggede. Det var enormt dejligt, siger Kvist.

Spørgsmål: Så ingen vild fest?

- Nej, folk sad og nød kampen, drillede hinanden lidt og der blev fortalt jokes.

- Vi talte lidt om det hele. Blandt andet om den mennesketomme kulisse, som vi lykkedes godt med at spille i. Vi gennemførte kampen godt på mange parametre, og det potentiale, der er i holdet, fik vi næsten 100 procent ud.

Nicklas Bendtner fortæller, at han havde svært ved at lægge sig til at sove efter kampen, og sådan har William Kvist det også.

- Uanset om vi har tabt eller vundet, så vil jeg først kunne sove klokken fem om morgenen. Sådan er det, når det er så vigtige og betydende kampe.

- Det er trods alt nemmere at falde i søvn, når man har vundet, end når man har tabt, fordi så har man en sur fornemmelse i kroppen. Nu har man en rar fornemmelse.

- Det kan man også mærke i dag. Det er en flok glade drenge, siger Kvist efter ankomsten til Bukarest, hvor holdet runder landsholdsåret af med en testkamp tirsdag mod Rumænien.

I forhold til dansk deltagelse ved EM i Frankrig om to år er Wigan-spilleren fuld af fortrøstning.

- Det ser godt ud. Vi kan selv klare det. Men vi kan også se, at alle slår alle i gruppen. Det kender vi selv alt for godt til, så det er ikke tre sikre point, når vi møder Armenien og Albanien.

Danmark topper gruppen med syv point foran Portugal med seks og Albanien med fire point. Portugal og Albanien har dog spillet en kamp færre end danskerne.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip