Serbisk stjerne: Lige så tæt som forventet

Det var små detaljer og tilfældigheder, der blev afgørende, da Serbien onsdag aften slog Danmark med 23-22 i en forrygende VM-kamp i Nis.

Foran eget støjende publikum hentede serberne en for dem vital sejr i kampen om at undgå den frygtede tredjeplads i gruppen, der kan udløse en 1/8-finale mod europamesteren Montenegro.

Derfor er lettelsen også stor i den serbiske lejr, og Viborg-spilleren Sanja Damnjanovic havde overskud til at dele trøsteknus ud til sine klubkammerater på det danske hold.

- Jeg er meget glad. Jeg havde på forhånd sagt, at det ville blive en tæt kamp, og det blev det lige nøjagtigt, siger Sanja Damnjanovic.

Venstrebacken lavede fem af serbernes mål i den intense forestilling.

- Måske var det atmosfæren i hallen, der gjorde forskellen. Vi har et godt hold, men det har Danmark også. Det blev måske også afgørende, at vi fik bedre fat i forsvaret i anden halvleg. Alt bliver lettere med et godt forsvar og en god målmand, siger Damnjanovic.

Hun forudser et nyt drama på fredag, hvor Danmark og Brasilien spiller en kamp, der kommer til at afgøre, hvem der slutter som nummer et, to og tre i gruppen.

- Det bliver nogenlunde det samme. Brasilien har et virkelig godt hold, så det bliver en hård kamp for Danmark, siger Sanja Damnjanovic.

/ritzau/

 

Dagens Gossip