Serena er klar til 10 år mere på tennisbanen

Hvis nogle af de yngre spillere på kvindernes WTA Tour i tennis går med et lille håb om, at Serena Williams snart indstiller tenniskarrieren, kan de godt tro om.

Den 32-årige amerikaner, der topper verdensranglisten og kun har tabt 4 af sine 22 singlekampe i år, har nemlig ingen planer om at stoppe indenfor den nærmeste fremtid.

På et pressemøde forud for sæsonfinalen i Istanbul blev hun spurgt, hvor hun regnede med at være i livet om 10 år, og Williams afviste ikke at befinde sig på tennisbanen til den tid.

- Hvem ved? Måske er jeg her. Jeg er blevet klogere af de seneste 10 år, og derfor er det umuligt at svare på, siger Williams.

Havde man spurgt hende for bare tre år siden, havde svaret måske været et andet. En livstruende blodprop i lungen tvang hende væk fra sporten i det meste af et års tid, men nu er hun tilbage igen og er mindst lige så dominerende som før.

Og lystne til at spille har hun fortsat. Et af hendes mål er at tangere Steffi Grafs rekord på 22 grand slam-titler i karrieren. Skal det lykkes, kræver det endnu fem sejre oven i de 17, hun har i forvejen.

- Det bliver svært, for der er mange dygtige spillere lige nu, som er på vej. Alle er unge, alle er sultne, og alle vil være den næste nummer et i verden.

- Derfor bliver det hårdt for mig bare at vinde nummer 18. Det er mit mål, men jeg tager én kamp ad gangen, siger Williams.

Hvis hun vinder sæsonfinalen i Istanbul, vil det være fjerde gang, det sker. Så vil hun samtidig rykke op på en delt tredjeplads med Chris Evert på listen over flest sejre.

Her fører Martina Navratilova an med otte finalesejre, mens Steffi Graf nåede at vinde fem.

/ritzau/

 

Dagens Gossip