Serena vender alligevel ikke tilbage til Indian Wells

Dette års WTA-turnering i Indian Wells skulle have været det store comeback for Serena Williams efter 13 års fravær fra tennisturneringen i den californiske ørken.

Men nu har verdens nummer et meddelt, at hun alligevel ikke stiller op i turneringen, der spilles i begyndelsen af næste måned.

- Efter grundige overvejelser har jeg besluttet ikke at vende tilbage til Indian Wells i år. Jeg sender mine bedste ønsker til alle, der er involveret i turneringen, lyder beskeden fra tennisstjernen.

Hun angiver ingen grund til, hvorfor hun har ændret mening, men afbuddet falder samtidig med, at hun på grund af rygproblemer også har meldt fra til næste uges turnering i Doha.

Det var i forbindelse med Australian Open, at Serena Williams afslørede sin intention om igen at spille med ved Indian Wells.

Hun og søsteren Venus har ellers i mange år boykottet turneringen, efter at Serena i 2001 blev buhet ud af tilskuerne i finalen mod Kim Clijsters.

Det skete, fordi Venus Williams trak sig kort før sin semifinalen mod sin søster med en skade som begrundelse.

Publikum opfattede det dog som aftalt spil i forhold til at give Serena den bedst mulige optakt til finalen, som hun kunne spille uden en opslidende semifinale i benene.

Turneringsdirektør Steve Simon udtrykker skuffelse over Williams' afbud og håber, at hun vender tilbage næste år.

/ritzau/

 

Dagens Gossip