Serena Williams åbner sæsonfinale med sejr

De seneste to år har Serena Williams vundet tenniskvindernes prestigefyldte sæsonfinale, og den amerikanske verdensetter fik mandag en god begyndelse i jagten på et hattrick.

Williams vandt sin åbningskamp i gruppespillet ved WTA Finals i Singapore med 6-4, 6-4 over serberen Ana Ivanovic i en underholdende kamp, som bød på mange flotte dueller og vinderslag fra begge spillere.

I sidste ende var det dog Williams' velkendte hårde slag, som knækkede Ivanovic, der ellers strittede godt imod.

Williams så ud til at cruise i første sæt, hvor hun var foran 4-1 og var tæt på at bryde til 5-1. Men Ivanovic kom flot igen, leverede flotte vindere og kom tilbage på 4-4, inden det smuldrede alligevel.

Serberen lavede nogle fejl, og da Williams samtidig fandt vinderslagene frem igen, gik første sæt som ventet til amerikaneren.

Ivanovic fik brudt til 1-0 i anden sæt, men Williams var bare bedst, da det gjaldt, og amerikaneren sikrede sig sejren ved at bryde serberen ved stillingen 5-4.

Det danske tennispublikum kan i øvrigt glæde sig til at se netop Williams og Ivanovic duellere, når de to sportsstjerner gæster Boxen i Herning 19. november til en opvisningskamp.

I mandagens anden kamp i den såkaldte røde gruppe i Singapore vandt rumænske Simona Halep forholdsvis ubesværet over Eugenie Bouchard fra Canada. Cifrene lød 6-2, 6-3.

Caroline Wozniacki, som overværede Williams-Ivanovic-kampen fra første række på tilskuerpladserne, er placeret i den hvide gruppe.

Den tidligere danske verdensetter skal i aktion første gang tirsdag mod den russiske stjerne Maria Sharapova. Kampen er programsat til klokken 13.30 dansk tid.

Kun de otte bedste spillere i denne sæson er med i turneringen.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip