Serena Williams efter finaleplads: Jeg måtte grave dybt

Det var ingen walkover for Serena Williams, da hun tidligt torsdag dansk tid kvalificerede sig til finalen ved Australian Open for første gang i fem år.

Den 33-årige tennisspiller fra USA måtte kæmpe hårdt, især i første sæt, før hun havde besejret sin 19-årige landsmand Madison Keys 7-6, 6-2 i semifinalen i Melbourne.

- Hun pressede mig hårdt i første sæt, og jeg blev nødt til at grave dybt rent mentalt for at komme igennem det, siger Serena Williams ifølge nyhedsbureauet AFP.

Amerikaneren glæder sig over igen at være i finalen ved den australske grand slam-turnering, som hun har vundet fem gange i løbet af karrieren.

- Jeg er virkelig glad for at være i finalen igen. Jeg kom ikke her med de forventninger, så det er meget spændende, siger topseedede Serena Williams.

I finalen skal hun møde den andenseedede russer, Maria Sharapova, der besejrede landsmanden Ekaterina Makarova 6-3, 6-2 i den anden semifinale.

Ikke meget taler for sejr til den 27-årige Sharapova, der er bagud 2-16 i indbyrdes kampe mod Serena Williams, og russerens seneste sejr ligger helt tilbage til 2004.

Amerikaneren har desuden vundet 18 af de 22 grand slam-finaler i damesingle, som hun hidtil har spillet.

Maria Sharapova spiller sin grand slam-finale nummer 10, og hidtil har hun vundet fem titler.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip