Serena Williams er klar til kvartfinale i Australien

Serena Williams var mandag endnu en gang i vanskeligheder i begyndelsen af en kamp ved Australian Open i tennis.

Men igen kom den amerikanske verdensetter stærkt tilbage og slog spanieren Garbine Muguruza i tre sæt med cifrene 2-6, 6-3, 6-2. Dermed er Serena Williams klar til kvartfinalen i grand slam-turneringen.

21-årige Muguruza, der sidste år slog danske Caroline Wozniacki ud af turneringen, viste fra baglinjen mange stærke slag og formåede i første sæt at få Williams til at begå adskillige fejl.

Men topseedede Williams fik efterhånden bedre og bedre gang i sin serv, og i det afgørende tredje sæt kunne Muguruza ikke stille det store op, efter at hun tabte et maratonparti i begyndelsen af sættet.

Williams brød bagefter spanierens serv to gange, inden hun afgjorde kampen med en kraftfuld forhånd.

I kvartfinalen møder amerikaneren sidste års Australian Open-finalist Dominika Cibulkova.

Cibulkova slog tidligere mandag Victoria Azarenka ud af turneringen i en velspillet kamp. Azarenka vandt i sidste uge over Caroline Wozniacki, som dermed røg ud i anden runde af Australian Open.

Senere mandag fuldendte storesøster Venus en stor dag for Williams-familien, da hun spillede sig i kvartfinalen med en flot sejr over sjetteseedede Agnieszka Radwanska.

Den 34-årige tidligere verdensetter vandt i tre sæt 6-3, 2-6, 6-1 og er dermed blandt de sidste otte i en grand slam-turnering for første gang siden 2010. Her møder hun den useedede Madison Keys i en ren amerikansk kvartfinale.

Venus Williams' bedste resultat i Melbourne er den finaleplads, hun opnåede for 12 år siden.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip