Serena Williams holder liv i semifinalehåb med storsejr

Forhåndsfavoritten ved WTA Finals, Serena Williams fra USA, kan stadig gå hele vejen i turneringen trods sit nederlag onsdag.

Torsdag tog hun revanche i gruppeformatet, hvor hun i gruppe Rød ydmygede den canadiske komet Eugenie Bouchard 6-1, 6-1 i en ensidig kamp.

Dermed er Williams oppe på to sejre ud af tre mulige, men det er ikke nødvendigvis nok til at avancere til semifinalerne.

Pladsen går enten hende eller serberen Ana Ivanovic, der først fredag spiller sin sidste kamp i gruppespillet mod rumæneren Simona Halep.

Sidstnævnte er allerede klar til semifinalen efter to sikre sejre. Hun kan i princippet stadig ende på det samme antal sejre som Williams og Ivanovic i tilfælde af nederlag, men hun har samlet partier nok sammen til at være sikker på avancement.

Ivanovic er som minimum tvunget til at vinde sin sidste kamp i to sæt over Halep, og så skal hun være bedre end Williams, når det kommer til procentdelen af vundne partier. I alle andre tilfælde går Williams videre sammen med Halep.

I den anden gruppe kan Caroline Wozniacki avancere ved at vinde mindst et sæt over Petra Kvitova fredag.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip