Serena Williams kommer til Danmark

Verdens bedste tennisspiller Serena Williams skal for første gang optræde for et publikum i Danmark, når amerikaneren gæster Herning til efteråret.

Den 19. november slår Williams vejen forbi Jyske Bank Boxen, hvor hun står over for den tidligere verdensetter Ana Ivanovic i en opvisningskamp.

- Jeg glæder mig virkelig meget til for første gang at spille i Danmark. Jeg nyder at spille foran et stort publikum, så jeg vil gøre mit yderste for at skabe en seværdig kamp, siger Williams i en pressemeddelelse fra f. reklame, der arrangerer kampen.

Den 32-årige amerikaner er en af historiens mest vindende spillere med hele 30 grand slam-titler og fire OL-guld-medaljer på listen over triumfer. De mange titler er vundet i både single og double.

Ana Ivanovic kan ikke fremvise en lige så fornem rekordliste, men den serbiske stjerne har til gengæld haft et flot 2014, der frem til nu har budt på tre turneringssejre.

Direktør i f. reklame, Mads Frederiksen, fortæller, at det igennem mange år har været en drøm at få Serena Williams til Danmark.

- Tilbage i 2002 arrangerede vi Venus Williams, da hun var nummer et i verden, og vi har igennem mange år haft en stor drøm om at kunne få Serena Williams til Danmark, eftersom vi ser hende som den bedste kvindelige tennisspiller igennem tiden.

- Serena og Ana står spillemæssigt rigtig godt til hinanden og har mødt hinanden to gange i år med en sejr til hver efter tre sæt. Det er en af de mest seværdige kvindekampe, du kan arrangere, så derfor er vi meget glade for, at det er lykkedes, siger Mads Frederiksen.

De omkring 11.000 tilskuere, der vil blive lukket ind i Jyske Bank Boxen, vil også få mulighed for at se Frederik Løchte Nielsen i aktion.

Danskeren stiller op til en revanche af Wimbledon-finalen i herredouble fra 2012, hvor Løchte Nielsen og makkeren Jonathan Marray sensationelt slog det svensk-rumænske par Robert Lindstedt og Horia Tecau.

/ritzau/

 

Dagens Gossip