Serena Williams vinder i sit comeback: Er på rette vej

Serena Williams gjorde comeback med manér, da verdensetteren natten til torsdag dansk tid vandt 7-5, 6-2 over tjekken Karolina Pliskova i anden runde ved WTA-turneringen i amerikanske Stanford.

I første sæt begyndte Serena Williams lidt rustent, men forsvarede to breakbolde i egen serv. Og hun brød selv på sin første breakmulighed ved stillingen 6-5, og det betød samtidig sætsejr.

I andet sæt var der ikke meget spænding om resultatet, da Serena Williams brød tjekken to gange. Bemærkelsesværdigt var det, at alle tre servegennembrud blev opnået rent - altså uden en eneste vunden tjekkisk serv.

Det var første gang, Serena Williams spillede en tenniskamp, efter at hun måtte forlade grand slam-turneringen Wimbledon i tårer på grund af sygdom.

Hun røg ud med et nederlag i tredje runde og måtte senere - virusramt - forlade en doublekamp med søsteren Venus Williams.

Efter Wimbledon blev hun i Europa, da hun skulle stille til start i WTA-turneringen i svenske Båstad, men den måtte hun melde afbud til.

Serena Williams viste ingen tegn på sygdom mod Karolina Pliskova, der er rangeret som nummer 45 i verden.

Den topseedede amerikaner, som var oversidder i første runde, vandt kampen i løbet af en time og fem minutter.

Dermed fik Serena Williams en god optakt i den første kamp, som skal fungere som optakt til årets sidste grand slam-turnering US Open, der begynder 25. august.

- Hun havde en utrolig god serv. Men jeg synes, at jeg spillede virkelig godt. Jeg er på rette vej. Jeg er spændt og ser frem til min næste kamp, siger 32-årige Williams ifølge AFP.

I kvartfinalen skal Serena Williams nu møde enten den tidligere serbiske verdensetter Ana Ivanovic eller den canadiske kvalifikationsspiller Carol Zhao.

/ritzau/

 

Dagens Gossip