Serie af katte-skyderier på samme vej: Susies kat måtte aflives

For mindre end to uger siden skrev Dagens.dk om fynske Stine Frahn, hvis kat Bertram, der blev skudt med et luftgevær, men nu er det sket igen på samme vej, og denne gang endte historien ikke lykkeligt. 

- Det er det tarveligeste, man kan gøre, jeg kan slet ikke forstår det, siger Susie Jensen, som er rasende oven på en tragisk episode, der endte med at koste familiens kat "Panda" livet, til Dagens.dk.

Susie Jensen, der er mor til to børn, bor på Sanddalsvej i Svendborg på Sydfyn, og sidste søndag fandt familien en ildetilredt Panda, som var blevet kørt ned. Susie havde ellers været meget påpasselig med at lukke Panda ud, for hun havde læst Stine Frahns advarsler om, at der var en kattehader med et luftgevær på spil i kvarteret. 

Læs også: Kattemishandler efterlyses: Stines kat blev skudt og kom blødende hjem

Familien hastede til dyrlægen med den sårede kat, og her afslørede et røntgenbillede, at påkørslen ikke var det eneste, der var i vejen med den to år gamle kat. Panda var, inden den blev kørt ned, blevet skudt, afslørede en samling hagl.

- Jeg blev så sindssygt rasende, vores kat var blevet skudt. Jeg ringede til politiet og anmeldte det, siger Susie Jensen, som måtte tage det svære valg og lade Panda aflive.

Politikommisær ved Lokalpolitiet i Svendborg, Leon Sørensen, bekræfter overfor Dagens.dk, at politiet har fået to anmeldelser fra katteejere på Sanddalsvej, der er blevet skudt. Og ifølge politikommisæren arbejder man på sagen, men der er endnu ikke fundet nogen gerningsmand. 

Læs også: To sigtet for grum mishandling: Her er kattedræbernes forklaring

Den tragiske oplevelse fik Susie Jensen til at skrive på Facebook og opfordre andre til at passe ekstra godt på deres katte. I den forbindelse skrev en mand, der bor lige i nærheden, at hans kat også for nylig var blevet skudt med hagl, men at han selv havde kunnet fjerne dem.
 
SIden da har Susie hørt fra flere personer i kvarteret, at der bor en mand på vejen, som skulle have sagt, at han skyder efter katte, hvis de kommer ind i hans have.

Susie gik til politiet med den viden, og lokalpolitiet i Svendborg er ved at undersøge sagen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Jeg kan blive så harm, jeg kan godt forstå, at folk bliver sure over fremmede katte i deres have, men jeg kan ikke forstå, at man skyder dem, siger Susie og tilføjer:

- Jeg har to børn, som er bange for, at der går en rundt og skyder løs i området.
 

 

Dagens Gossip