Seriedoping koster baseballspiller karrieren

Skrevet af admin

13/02/2016

Dagens topnyheder

Baseballspilleren Jenrry Mejia er blevet udelukket fra den nordamerikanske liga på livstid, efter at han endnu engang er blevet taget i at anvende et ulovligt præstationsfremmende lægemiddel.

Det er første gang, at Major League Baseball - organisationen bag det, der anses for at være verdens stærkeste baseballiga - idømmer en spiller livstidskarantæne for overtrædelse af dopingreglerne.

I forvejen er den 26-årige Mejia suspenderet i 162 kampe for at have indtaget to forbudte midler, som han blev testet positiv for sidste sommer. På det tidspunkt var han i gang med at afsone en karantæne på 80 kampe ligeledes for dopingmisbrug.

Nu er han altså blevet grebet i at dope sig for tredje gang.

Jenrry Mejia, der stammer fra Den Dominikanske Republik, har i fem ud af de seneste seks sæsoner været pitcher (kaster, red.) for New York Mets.

- Vi er dybt skuffede over at høre, at Jenrry igen har overtrådt Major League Baseballs Forebyggende Doping- og Behandlingsprogram, lyder det i en erklæring fra New York Mets ifølge New York Post.

Jenrry Mejia har mulighed for at ansøge Major League Baseball om at komme tilbage i ligaen, men ifølge New York Post er hans chance, for at organisationen ændrer beslutningen om udelukkelse på livstid, ikke særlig stor.

/ritzau/