Serierøver med lang kokkekniv fik gevinst to ud fire steder

En serierøver assisteret af en makker på en scooter har lørdag aften været på spil i Esbjerg.

Inden for cirka fem timer dukkede en maskeret mand op fire forskellige steder og truede personalet med en 30 centimer lang køkkenkniv.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Hvert sted forlod manden på bagsædet af en sort scooter, der holdt klar udenfor.

I to af tilfældene lykkedes det røveren at true sig til mindre beløb, oplyser vagtchef Ivan Gohr Jensen.

Klokken 19.35 slog makkerparret til første gang - mod en kiosk på Jagtvej i Esbjerg - men forsvandt tomhændet fra stedet.

Cirka en halv time senere fik gerningsmanden et kontantbeløb med sig efter at have truet en ansat i en kiosk i Torvegade.

Klokken 23.35 gik det ud over City Spillehal i Englandsgade, men her var der ikke jackpot.

Klokken 01.04 kom den sidste anmeldelse. Denne gang fra en Q8-tankstation på Storegade, hvor røveren havde fået en håndfuld pengesedler med sig.

- Ingen personer er kommet til skade, men det er naturligvis en ubehagelig oplevelse for de personer, der blev truet, siger Ivan Gohr Jensen.

Politiet skal nu kigge videooptagelser fra gerningsstederne igennem, men har indtil videre dette signalement af røveren: Cirka 25 år, 185 centimeter høj, muligvis østeuropæer, smalt ansigt med markerede kindben, almindelig af bygning.

Han havde en lysegrå hættetrøje på, sorte joggingbukser og mørke kondisko.

- Forrest på hættetrøjen er der et markant bogstavlogo i form af to omvendte P'er. Det ene P er spejlvendt, fortæller vagtchefen.

Der er intet signalement af "flugtchaufføren" på scooteren.

/ritzau/

 

Dagens Gossip