Seriestjerne i modeoprør: Vil have større tøj

Falder man inden for standardstørrelserne 36-42, tænker man nok sjældent over det. Men faktisk er udvalget af lækkert tøj til kvinder, der bruger større størrelser ret begrænset. Det mener skuespiller Melissa McCarthy i hvert fald.

McCarthy, der blandt andet er kendt for sin rolle som veninden Sookie St. James i serien "Gilmore Girls" har derfor besluttet at designe sin egen tøjkollektion i plusstørrelse. Det skriver More Magazine.

- Mennesker stopper jo ikke ved størrelse 42. Jeg har det som om, der virkelig mangler noget, hvis du ikke kan klæde dig efter dit humør, når du kommer over en bestemt størrelse. Storcentre segregerer plusstørrelser, siger hun til magasinet og fortsætter:

- Det er noget underligt noget, at du ikke kan gå ud og shoppe med dine veninder, fordi din butik ligger helt ovenpå gemt væk bag dæk-afdelingen. Piger bliver sat derover, fordi vi ikke har lyst til at se på dem, og de sikkert heller ikke selv har lyst til at blive set, siger hun.

For Melissa McCarthy har vægt aldrig været et stort tema. I løbet af sit liv har hun prøvet at kunne passe de fleste størrelser.

- I dele af mine tyvere var jeg i fantastisk form, men jeg værdsatte det ikke. Hvis jeg var en størrelse 36 eller 38, tænkte jeg: "Hvorfor er jeg ikke en størrelse 34 eller 32?".

- Nu har jeg to fantastiske børn og den mest vidunderlige mand på planeten, så er alt andet bare en fortløbende proces, siger hun.

Efter "Gilmore Girls" stoppede i 2007, har Melissa McCarthy både haft succes på det hvide lærred i film som "The Nines" og "Life as we know it" og spillet hovedrollen i sin egen komedieserie "Samantha Who?".

Det bedste ved berømmelsen er i følge mener Melissa McCarthy, at hun får lov at være et forbillede for unge kvinder.

- De breve, jeg virkelig elsker at få, er fra unge skuespillerinder, der var bange for, at de skulle matche nogle bestemte kriterier. De siger, jeg har åbnet op for det. Og der mener jeg ikke bare for plustørrelse piger, siger hun.

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip