Set det her: Twitter-brugere hylder fredagen med nøgenbilleder

redaktion

|

04/10/2013

Dagens topnyheder

Twitter er ikke bare et socialt medie, hvor man kan ytre sig. Det er også en legeplads for friske piger og drenge. Og det afføder en masse spøjse tendenser. Dagens.dk har tidligere beskrevet, hvordan Twitter-brugere viser deres numser frem om onsdagen under hashtagget 'AssWednesday', men en gennemgang viser, at det ikke er den eneste ugedag, der bliver markeret på den frække måde.

SE OGSÅ: Facebook flyder med frække selvportrætter

Under hashtagget 'FiskyFriday' viser brugere verden over sig selv frem. Nogle i undertøj - andre helt nøgne. Søde selfies for det meste - men der er også billeder af noget mere erotisk slags. Og med de fleste af billederne følger en fræk opfordring om at have en 'god' weekend.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

På Facebook var man sandsynligvis ikke sluppet afsted med en sådan opførsel. Man ville ganske givet få fjernet sine billeder og blive blokeret i en periode. Men det forholder det sig helt anderledes på Twitter.

Twitter oplyser i sit regelsæt, at man ikke må bruge pornografi som profilbillede, baggrund eller 'topbanner'. Men derudover kan man stort set uploade, hvad man vil, så længe det ikke er ulovligt indhold.

KLIK OG SE BILLEDERNE I FULD STØRRELSE: