Sex and the city-stjerne går bryllups-amok

Alle piger drømmer om at få det perfekte bryllup. Men at have selveste Sex and the city-stjernen Sarah Jessica Parker som sin brudepige, er det dog kun de færreste, der overhovedet turde drømmer om.

Det blev ikke desto mindre virkelighed for en helt almindelig pige, alias Parkers tidligere assistent Melinda Relyea, da hun i weekenden blev viet med sin lige så ukendte mand, James Kearns i Greenwich.

Superstjernen var på den store dag ivrig på tastaturet og vaks med kameraet, da hun i løbet af dagen lagde flere billeder op af den festlige begivenhed og det lykkelige par på sin egen Instagram-profil.

Billederne forestiller blandt andet et stykke af bryllupskagen, brudepigekjolen på en bøjle samt den buket, Parker angiveligt bar ned ad kirkegulvet. Til billederne skriver Hollywood-superstjernen blandt andet:

- Mine damer og herrer jeg giver jer hr. og fru James Kearns. Så vidunderligt. Hele affæren var helt igennem perfekt, skriver Sarah Jessica Parker blandt andet.

Til et foto af et hvidt bomuldslommetørklæde med skuespillerens navn broderet, skriver hun desuden:

- Et smukt minde fra vores brud til hendes brudepiger og perfekt til de tårer, jeg helt sikkert kommer til at fælde under ceremonien i morgen.

På brudens egen profil poserer Sarah Jessica Parker desuden på et bryllups-gruppebillede som den ene brudepige ud af seks kvinder i matchende violette brudepigekjoler.

Sarah Jessica Parker er selv gift på 17. år med skuespillerkollegaen Matthew Broderick, med hvem hun har børnene Marion Loretta Elwell Broderick, James Wilkie Broderick og Tabitha Hodge Broderic.

Se Sarah Jessica Parker i sin brudepigekjole her: http://instagram.com/p/rxocpbgJ0B/?modal=true

Og skuespillerens egne foto-opdateringer fra venindens store dag her: http://instagram.com/p/rvp6dGCYNz/?modal=true

Newspaq