Sex-brøler på Facebook: Christina delte noget, hun ikke skulle have offentliggjort

Det er ikke småting, der bliver delt på sociale medier. Men nogle gange skulle folk måske stoppe op og tænke sig om, inden de fx trykker "slå op" på Facebook - især hvis de er usikre på, hvordan sociale medier fungerer.

Det ville denne danske, forelskede kvinde, Christina, nok ønske, at hun havde gjort. Efter en kærlighedsweekend med sin nye kæreste ville Christina lige sende et lille intimt takkebrev på Facebook, men hun var desværre knap så kyndig i Facebook-disciplinen.

LÆS OGSÅ: Du vil ikke tro denne kvindes alder - hendes forvandling er endnu mere chokerende

"Hej søde. 1000 tak for 2 skønne elskovsstunder her i weekenden", skriver Christina til sin kæreste Lars på Facebook.

Problemet er bare, at Christina har slået opslaget op på sin kærestes væg i stedet for at sende teksten i en privat besked.

Den uheldige brøler bliver opdaget og påtalt af kærestens datter, Michelle, som ikke er helt pjattet med at høre om farens gøren og laden på lagnet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Kære søde Christina, der er ting man helst ikke vil vide om ens far…P.s. Husk at skrive en privat besked næste gang", skriver Michelle   til Christina på Facebook.

Da Christina opdager sin fejl, er hun også en kende pinlig og kvitterer med et stort "Uuupppss". Formentlig til stor morskab for mange på Facebook.

Se Facebook-opslagene her:  

 

Dagens Gossip