Sex-sladderside på Facebook om børn gør forældre rasende: "Malou og Natascha har mistet deres mødom"

Den 20. november i år oprettede en anonym person en Facebookside med navnet "7,8 og 9 klasses gossip" , som henvender sig til 7.-9. klasseselever i Jyllinge og Gundsømagle ved Nordsjælland.

Siden blev hurtigt til en rygtebørs med saftige detaljer om skoleelever, som blev hængt ud med navn. Administratoren af siden opfordrede sit unge publikum til at indsende flere rygter, som med garanti ville blive trykt. Og den invitation blev tilsyneladende taget af mange anonyme afsendere med beskeder som:

Læs også: Gymnasiepige hængt ud på Facebook: "Du er blevet gennemkneppet"

"Det siges at laura og Louise er blevet lesbiske kærester".
"Det siges at Christian er begyndt at tænde på små børn".
"Det siges at Camelia har røv skæg".
"Det siges at Malou og Natascha har mistet sin mødom".

(Efternavne er fjernet red.)

Læs ogsåBy raser over tis og lort: "Cykelryttere, vores landsby er ikke et offentlig toilet"

Kommentarer som disse fik hurtigt en storm af forældre til tasterne på Facebooksiden "Jyllinge - løst og fast" for at udtrykke deres holdning om sladdersiden, som efter deres mening er under al kritik, usmagelig og krænkende. Det skriver Dagbladet Roskilde

Forældrene anmeldte "7,8 og 9 klasses gossip" til Facebook men uden held, og for en uge siden tog de sagen videre til politiet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om æreskrænkelser.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Men i fredags havde administratoren af "7,8 og 9 klasses gossip" følgende besked til sine brugere:

"Hey! Nu er det tid til at sige farvel til Hillerød gossip, vi lukker siden fordi det er søndt for de mennesker som bliver gjordt til grin, desværre allesammen vi lukker siden om 48 timer HEJHEJ"

 

Dagens Gossip