Sexede måder at tabe sig på: Så mange kalorier forbrænder du ved.....

Det behøver bestemt ikke at være kedeligt at forbrænde kalorier. Her er et par kærlige ideer til, hvordan du kan holde dig i form.

Kys forbrænder 68 kalorier i timen
Kan du huske, da du og din kæreste var nyforelskede, og I kyssede konstant? I kunne nærmest ligge i timevis og suge luften ud af hinanden. Hvis I er faldet noget af på den siden dengang, så se om I ikke kan komme lidt ind i rytmen igen. For dels findes der nærmest ikke en bedre måde at udtrykke kærlighed overfor hinanden, men du kan også forbrænde kalorier, hvis du går til den.

• Hvis jeres kysseri er både energisk og involverer en del kæleri, så kan du forbrænde op til 90 kalorier i timen, siger sexolog Jaia Kinzbach til Woman’s Day.

Brænd kalorier mens I dyrker disse sex

Hvis du udfører oralsex, forbrænder du 100 kalorier pr. halve time
Det er nok ikke en statistik, du hører så tit, men hvis det er dig, der udfører oralsex, så kan du, udover at glæde din mand også glæde dig over, at du også forbrænder en hel del kalorier.  Hvis du tilmed gør akten lidt opfindsom, ja så er du nærmest på den grønne kalorie-gren. Kinzbach opfordrer til, at man laver lidt armbøjninger undervejs, hvis du så kan blande det lidt med planken fra yoga, så har du forbrændt 100 kalorier, inden det hele er overstået.

Brug hænderne og tab 100 kalorier i timen
Ja, der er selvfølgelig det gode gamle håndjob, men du kan forbrænde en hel del flere kalorier, hvis du lige gør dig lidt ekstra umage.
• Gør en masse på en gang. Prøv at lave langsomme, sensuelle berøringer og sæt dig på en måde så du bruger hele kroppen. Hvis du bevæger din krop imod hans, og varierer dit tryk og hyppigheden, så kan du hurtigt få brændt nogle kalorier, lover Kinzbach.

En romantisk dans forbrænder 103 kalorier i timen
Lidt ’dirty dancing’ i bedste Patrick Swayze stil er ikke en helt dårlig ide for nogen af jer.
• Sådan en langsom dans er rigtigt godt for jer, men hvis du virkelig vil have noget ud af det, så kys, kæl og sæt allerhelst tempoet op, så du kan få forbrændt så mange kalorier som muligt. Derudover er der den bonus, at kvinder både bliver mere ophidsede og kælne af at danse, siger Kinzbach.

Det må du absolut ikke gøre efter sex. Læs mere på Q.dk

Sex forbrænder 144 kalorier i timen
Topscoren indenfor kalorieafbrænding er selvfølgelig at have sex. For bare en halv time i lagnerne med din udkårne forbrænder den chokolade, du spiste, inden du gik i seng.

• Hvis du vil forbrænde så mange kalorier som muligt, så gør jeres sex så hed og langvarig som muligt. Hvis du stønner og sukker samtidig, ja så forbrænder du ca. 30 kalorier mere og husk også at skifte stilling, så er det nærmest at sammenligne med den workout, du sprang over i fitnesscenteret tidligere på dagen, især hvis det er dig, der sidder ovenpå siger Kinzbach. 
Det allerbedste er imidlertid, hvis du får orgasme under sex. Eksperter har konkluderet, at kvinder der får orgasme under sex, forbrænder flere kalorier end kvinder, der ikke får orgasmer.

Af Cecilie Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip