Sexkrænkeren fra Fyn: Politiet mangler stadig nålen i høstakken

Ann Katrine Warren

11 år siden

|

22/04/2013

Dagens topnyheder

I snart et halvt år har Fyns Politi været på intensiv jagt efter den mand, som bortførte og forgreb sig på på to små piger. Første gang i Øster Skerninge på Sydfyn og få uger senere i Refsvindinge på Østfyn.

Politiet har modtaget mellem 2000 og 2500 tip i sagen, og det har blandt andet ført til, at politiet har taget mundskrab af over 300 mænd, for at analysere deres DNA og sammenligne det med gerningsmandens. Men uden at manden bag de grove overgreb er blevet fanget.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Nu er vi i gang med en lidt tungere del af efterforskningen, hvor vi blandt andet kigger i vores registre og ser, hvad folk har lavet før i tiden, fortæller efterforskningsleder Henrik Justesen til Dagens.dk.

Politiet får stadig løbende henvendelser fra folk - især når sagen har været omtalt i medierne. Og det er ikke kun borgerne, som fortsat er meget optaget af sagen.

- Der er ikke noget vi hellere ville end at finde ham. Nu må vi se, hvornår vi finder nålen i høstakken, men når vi finder den, så har vi DNA-materialet, og så er der ingen tvivl om, at vi har fat i den rette, lyder det fra Henrik Justesen.

En 11-årig pige blev fredag den 26. oktober bortført i Øster Skerninge og misbrugt af mumlende mand i en ældre rød personbil. DNA-prøver har vist, at det var samme mand, der onsdag den 14. november bortførte en 10-årig pige i Refsvindinge og forgreb sig på hende.