Sexolog: Fem ting din mand ikke vil undvære i sengen

Skrevet af Aller Media

08/10/2013

Mest læste i dag

Der bliver skrevet stolpe op og stolpe ned om hvad mænd og kvinder vil have i sengen. Noget rammer plet mens andet er helt ude i hampen.

Billedet af hvad mænd og kvinder tænder på, er for de fleste helt klart, men dermed ikke sagt at det så også er den pure sandhed.

Vi har snakket med sexolog og parterapeut gennem flere år, Maj Wismann, der til hverdag snakker med helt almindelig mennesker som dig og mig om, hvad det er der tænder det modsatte køn.

Her får du hendes 5 bud på hvad det er mænd egentligt vil have i sengen.

Få inspiration til nye sexstillinger med galleriet på q.dk

1. Flirt løs

- Mænd vil gerne have mere flirt og lir i hverdagen, uden at det nødvendigvis skal ende med sex. Mit indtryk er efter ufatteligt mange samtaler igennem de sidste syv års parterapeut og sexologi praksis, at mænd meget hellere vil have kys og kram i hverdagen, lir og flirt og så at det ikke ender i sex, end at der er lukket for berøringer, kys og kram, og at det så alligevel heller ikke ender i sex.

Det gør ikke noget, at han mærker lysten titte frem, når man kysser ham - det er bestemt ikke ensbetydende med, at man ’skal’ knalde senere på aftenen. Basta!

 2. Vær aktiv i sengen

- En kvinde, der BÅDE kan nyde at modtage, men OGSÅ nyde at give. En af de store årsager til, at mænd mister sexlysten til deres partner (men ikke til sex som sådan) er faktisk, at hun ikke er aktiv, men er meget passiv og stort set kun tager imod. Mænd kan faktisk også godt lide at blive rørt dejligt ved…

3. Eksperimentér

- Mænd vil gerne udvikle sexlivet. Det behøver ikke være altid og hele tiden, men lidt fornyelse og brud på sexrutinerne er helt klart på ønskelisten for de fleste mænd. Og ja, kedsomhed og forudsigelighed er faktisk også en af årsagerne til, at mænd mister lysten til deres partner.

Her opskriften på hvordan du med sikkerhed vil opnå en orgasme. Læs mere på q.dk

4. The big ’O’

- Mænd vil gerne have kvinder, der kan få orgasme - og her bliver det sårbart, for rigtig, rigtig mange kvinder har svært ved at få orgasme, både under sex og/eller ved gensidig berøring.

Det er ikke fordi, de ikke kan eller ikke er indrettet til at få en orgasme, men fordi mange kvinder ikke rigtig har kendskab til dem selv - hvilket er helt utrolig synd, da det jo i den grad højner kvindens nydelse under sex, at hun både kender sig selv, men også kan få en orgasme en gang imellem eller hver gang, hvis det er det, der er vigtigt for hende.

Mange mænd føler sig som ’dårlige elskere’, hvis han ikke ’formår’ at give hende orgasme, men han glemmer i mange tilfælde, at man jo er to til en tango - og hun skal faktisk lære ham, hvordan han skal røre ved hende, for at opnå orgasme.

5. Gør ham endnu bedre

- En kvinde, der kan og vil guide ham til at blive (endnu) bedre i sengen. Mænd vil generelt set egentligt bare gerne have at kvinderne nyder sex - og derfor vil han også gerne guides til at gøre det endnu bedre.

 Af Malene Fich Weischer, Oestrogen.dk/NewsDesk, Aller Media