Sexologen svarer: Sådan er en sprøjteorgasme

Hej brevkasse!

De sidste par gange jeg har haft sex med min kæreste, er der kommet en klar væske ud af hende og sengen er våd. Min kæreste kan ikke mærke noget og det lugter ikke som tis.

Jeg synes ikke hun er specielt våd ellers og det er også en stor plet. Hvad er det? Er det sundt?

Hilsen den forvirrede

 

Hej forvirrede!

Det I oplever er kvindelig ejakulation. Ligesom manden kan få udløsning, kan kvinder også (den såkaldte sprøjteorgasme). Det er ikke mange kvinder der gør, uden først at få g- punktsmassage, så det er ret naturligt at du er overrasket og ikke ved hvad der foregår.

Hos kvinden er der omkring 30 små kirtler tæt på urinrøret. Disse sørger for at kvinden ikke kan tisse, mens hun har sex. Kirtlerne producerer væske, der på mange måder ligner mandens prostatavæske.

Der er dog mange spekulationer indenfor videnskaben om, hvad det er og hvor det kommer fra. Men jo, det er helt naturligt og ikke noget I skal være bange for, faktisk tvært imod.

Mange ville være misundelige på jer, for de stræber faktisk efter at give eller få en sprøjteorgasme og synes det er det frækkeste og dejligste.

Så nyd det og dyrk det: Lær at give hende en sprøjteorgasme med massage af g-punktet. Så kan I bedre være herre over det og kontrollere det.

Og se det som et kompliment: Hun er efterhånden så glad for dig, tænder på dig og slapper af med dig, at hun kan få sprøjteorgasme.

For langt de fleste kræver det ellers meget tålmodighed, udholdenhed og nærhed.

Kærligst Cleoh

Denne artikel er skrevet af Cleoh Dharma, der er privatpraktiserende sexolog og psykologistuderende. Skriv til hende på [email protected].

 

Dagens Gossip