Sexvideo med pige delt blandt tusinder af unge: "En af de groveste krænkelser i Danmark”

I de sidste måneder har et hav af unge mennesker i Nordsjælland delt en skræmmende sexvideo, der viser hvordan en teenagepige bliver slået, krænket og får stukket genstande op i skeden.

Efter en anmeldelse er sagen havnet hos Nordsjællands Politi, som har givet to bøder og advarer unge mennesker mod at dele sexvideoer. Det skriver Radio24syv.

Læs også: 22-årige Hannah filmer familiens hund og ender i fængsel: Årsagen vil få alle dyreelskere til at rase

Videomaterialet indeholder fire korte videoer med pigen, der gik i folkeskole på det tidspunkt, hvor hun er sammen med fire unge drenge på er værelse. Pigen får lussinger i en af videoerne, mens hun i to andre videoer får stukket en vodkaflaske, en badmintonketcher og en tøjbøjle op i skeden af drengene, og i den sidste video ses pigen dyrke sex med en af drengene, mens de andre drenge ser på og filmer.

Alle videoerne er endt på Facebook og Snapchat, hvor de er blevet delt af folkeskole- og gymnasieelver fra Nordsjælland. Politiet har givet bøder til to personer, som har delt videoerne - det sker efter straffelovens bestem­mel­ser om vide­re­di­stri­bu­tion af bør­ne­por­no­grafi, fordi pigen er under 18 år.

Psykolog og rådgiver hos Red Barnet, Kuno Sørensen, kalder sagen en af de værste seksuelle krænkelser optaget på kamera i Danmark.

Læs også: Mindreårige piger fotograferet nøgne i badet

- Det er rig­tig slemt det her i for­hold til, hvad vi ellers har set, fordi det er så grov seksuel ydmy­gelse og kræn­kelse, der fore­går på den film. Hun bli­ver udstil­let som en por­no­mo­del og ydmy­get som en krop, man kan bruge og udnytte, og det er jo en enorm kræn­kelse i sig selv, men at det så bli­ver udstil­let for omver­de­nen, gør bare kræn­kel­sen endnu værre, forklarer Kuno Sørensen, der mener at drengene er inspireret af grov porno, hvor kvinder ydmyges, til Radio24syv.

Center for Digital Pædagogik melder om et stigende antal sager, hvor seksuelle videoer florerer blandt unge mennesker - uden samtykke fra de involverede. Men den omtalte sexvideo hører til i en grovere kategori end tidligere sager, oplyser pro­jekt­le­der hos Center for Digital Pædagogik, Jonas Ravn.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip