Seymour Hoffmans dødsårsag er stadig uklar

Resultatet af obduktionen af den Oscar-vindende skuespiller Philip Seymour Hoffmans lig har ikke vist nogen klar årsag til det pludselige dødsfald.

Derfor skal der nu yderligere test til at fastslå, hvad der slog den 46-årige skuespiller ihjel, lyder det fra en talsmand for kontoret for medicinske undersøgelser i New York.

Politiet mener, at en overdosis narkotika tog livet af Seymour Hoffman, der blev fundet med en kanyle i armen i sit hjem i New York søndag. I lejligheden blev der samtidig fundet 50 små poser med heroin, kanyler og piller.

Skuespilleren var far til tre små børn, og hans pludselige død har rystet Hollywood, hvor han blev anset for en af de allerbedste karakterskuespillere i sin generation.

Kontoret for medicinske undersøgelser giver ikke nogen tidsramme for, hvornår de kan være færdige med deres efterforskning af dødsfaldet. Det kan tage adskillige dage, lød det.

Talspersoner afviser at komme nærmere ind på, hvilke test der specifikt er behov for. Men i sager med relation til narkotika er det ikke unormalt at foretage yderligere vævs- og toksikologi-prøver.

Efter dødsfaldet har amerikansk politi anholdt fire personer, der var i besiddelse af en stor mængde heroin på Manhattan, og som menes at have forsynet skuespilleren med stoffet.

De tre mænd på 22, 48 og 57 år og en 22-årig kvinde blev alle varetægtsfængslet og sigtet for narkokriminalitet.

Seymour Hofman vandt en Oscar for sin hovedrolle i filmen "Capote" fra 2005.

/ritzau/AFP

 

Dagens Gossip